Adriatix Printeri za
Torte, Kola
če, Kekse i
ostale slastice

Da bi nekoga obradovali danas više nije dovoljno znati napraviti ukusnu i slasnu tortu. Kanite li je kojim slučajem nekome još i prodali kao vaš proizvod, nužan je još i dodatan šlag na tortu. A taj šlag se danas radi u obliku prigodnih natpisa ili posveta upućenih slavljeniku ili specijalno za upriličenu svečanost.

Naravno natpis možete napraviti klasično uz puno truda i spretnosti sa šlagom ili kistom, ali konkurencija će vas pregaziti. Danas se to radi sa računalom i prikladnim printerima za tisak na torte, kolače i ostale slastice. A velika i mala djeca nikad veselija zbog komada šarene sličice na tanjuru.  Imamo jednog korisika što kaže:

Kad ne bi imali ovu uslugu teško da bi danas uspjeli dnevno prodati i jednu tortu. A ovako uz ovaj tisak prodajemo ih 50 - 60 komada tjedno. Pomnožite to sa 120- 150 kn po torti pa lako izračunate koiko je to isplativ biznis.

Pitate kako to funkcionira? Nije li to opasno i nezdravo?

Kad bi to radili sa standardnim uredskim printerima i papirima, sigurno ne bi došli na zelenu granu. Ipak se koriste ti isti standardni prerađeni inkjet printeri koji umjesto uredske koriste jestivu tintu. Kod otiska za  uredske potrebe primarno se traži i očekuje da se otisak brzo osuši. Da je otisak oštar i otporan na dodir. Da je lijep i kvalitetan otisak na raznim papirima. Zatim daje postojan na suncu ili na  vodu. I da bi se sve to moglo postići,  nužna je kemikalija i kemikalije  koje  to osiguravaju.

Dok kod jestivih ili prehrambenih tinti, osnovni zahtjev je da otisak bude neškodljiv.  Naravno nećete ga jesti sa žlicom, ali  cijela ona kemija od malo prije nam je nepotrebna. Dakle prehrambene tinte se sastoje od prirodnih ili verificiranih jestivih  pigmenata uz dodatak medicinski provjerenih i dokazanih neškodljivih sastojaka. Barem je to tako kod nas!

Adriatix kao jedini proizvođač otišao je najdalje na ovom polju i jedini je proizvođač Brilijant jestivih  tinti koji pored E certificiranih pigmenata  kao bazu za prehrambenu tintu koristi i ekstrakte iz pčelinjeg meda i alkohol od domaćih šljiva.  Jer ukoliko netko zna što je dobro i najbolje od prirode i bezopasno, su to naše domače  pčele. A alkohol od šljive se je isto tako dokazao kao provjerena medicina i kulinarski dodatak. Ukolliko pomirišete našu Brilijant Prehrambenu tintu lako ćet je razlikovati od po mirisu nekog konkuretnog prozvoda obogaćenog kemikakijama. Jer poznato je da je med najbolji prirodan konzervans.

Jedini problem u ovoj prići je bio kako pronaći  prikladni printer u kojem ćemo sve to uspješno objedinit. Naime ne postoje originalni i specijalni novi printeri za jestivu tintu. Već se svi  takvi uređaji manje ili više uspješno prerađeni standardni uređaji.  I kako naš uređaj radi sa ovom prirodnom tintom, jednostavno je neizvedivo u okviru ove ponude imati nove uređaje. I to iz prostog razloga jer se svakih 6 mjeseci na tržištu nude  novi modeli  posve nepoznati i nepredvidivog ponašanja sa ovom Briljant jestivom tintom.

Drugi problem je medij na koji štampate. Kako je to najčešće rižin ili neki drugi škrobni papir, on je sam po sebi krhak i nezgodan za savijanje. Prema tome poželjni su uređaji sa uvlačenjem  papira uz što manje savijanje. A takvih  uređaja zbog toga što zauzimaju relativno puno prostora je sve manje u ponudi uredskih printera. Isto tako neki zanimljivi i kvalitetni uređaji koriste optičko očitavanje uvlačanje papira. A pošto je hostija na koju štampate djelomično trasparentna to automatski znači hrpa neželjenih problema.. Odnosno kad kupujete novi najnoviji model printera, od kuda vi možete znati dali taj novi najnoviji koristi mehaničko ili optičko pozicioniranje papira. Dakle u trenu ste bacili novac svakih 6 mjeseci da bi to otkrili.

Sukladno gore navedenom napravili smo selekciju prikladnih inkjet printera što zadovoljavaju ove kriterije i u okviru naše ponude imamo svega nekoliko paketa  koji se sastoje od:

  1. Inkjet printer prikladan za jestivu tintu

  2. Kazete koje su ili nove ili dekontaminirane te napunjene sa Briljant jestivom tintom.

  3.  Plus 4* 50 ili 4 * 100 ml Brilijant jestive tinte. 

Moramo naglasiti da sve naše printere lako sami punite sa jestivom tintom. Isto tako navedeni uređaj možete koristiti svakodnevno za vaše ostale potrebe. Brilijant tinta je nekih 50% većeg intenziteta od slične jestive tinte nekog drugog proizvođača, ali pošto je Adriatix provođač ove tinte postavke za ovu tintu su vrlo blizu postavkama za OEM tintu.

Paket 400 kn + PDV. Osnovni paket idealan za početak i korisnika malih zahtjeva U ovom paket dobijete neki 100% ispravan low cost Canon  ili HP DeskJet ili sl kolor printer + 3 ili 4 * 100 ml Brilijant  tinte

Paket 800 kn + PDV. Ima za osnovu nešto kvalitetniju Epson ili HP platformu. Plus zamjenske prazne kazete + 4 * 100 ml Brilijant  tinte

Paket 1000 kn + PDV je baziran na Adriatix PaintJet 1800 inkjet uređaju. Plus CISS sistem. I ovo je jedna od naj popularnije rješenje među profesionalcima u Hrvatskoj za navedene potrebe.

Pogledajte si niže našu referent listu i za dojmove slobodno možete kontaktirati bilo kojeg od njih. Svi navedeni daleko od toga da su početnici i prije nego sto su se skrasili sa Adriatix rješenjima i Brilijant jestivom tintom, sahranili su lijep broj novih Canon printera.  A ovdje zahvaljujući Adriatix konceptu jeftinih i potrošnih glava, čim iskrsne neki problem zamjenite problematičnu glavu novom. Nastavite sa poslom. A printer i investiciju u CISS sistem ne bacate.

Kasnije Brilijant tintu kupujete u paketima 4* 100 za Cyan Yellow Magenta i Black. Ili pojedinačno  1* 200 - 250 ml po željenoj boji.

 

 

Reference:

Hrvatska
Madeliene Split 2 uređaja PaintJet 1900 & PaintJet 1800
PULJANKA-BRIONKA d.o.o. Pula 4 uređaja PaintJet 1800 & PaintJet 1800
Z.P.T.O. HRSTIĆ Split 1 uređaj PaintJet 1800
Slastičarski obrt „Bomnboneta“
Rijeka 1 uređaj PaintJet 1800
Rijeka 1 uređaj Canon i895
Zagreb 1 uređaj PaintJet 1800
Mašini Kolači
Sveta Nedelja
1 uređaj PaintJet 1800
Idealis Produkt doo Bedenica 1 uređaj PaintJet 1800
ROTI d.o.o.
Varaždin 1 uređaj PaintJet 1800
MARTINEC USLUGE Velika Gorica 1 uređaj PaintJet 1800
RUTA obrt Štefanje 1 uređaj PaintJet 1800
OD DIDE I BABE Slavonski Brod
1 uređaj PaintJet 1800
U.O caffe bar Cappuccino Slavonski Brod 1 uređaj PaintJet 1800
OPG Nedelišće 1 uređaj PaintJet 1800
MALA BUBAMARA Sinj 1 uređaj PaintJet 1800
Blue magic doo Trstenik Nartski 1 uređaj PaintJet 1800
OPG Slunj 1 uređaj PaintJet 1800
Fenix Split 1 uređaj PaintJet 1800
Sedlar Zagreb 1 uređaj PaintJet 1800
       
       
    1 uređaj PaintJet 1800
Slovenija
Slatičarana Krško 1 uređaj Canon iP 4000
       
Bosna i Hercegovina
Slatki Momenti Visoko 1 uređaj PaintJet 1800
Digitani tisak Bihać Tinta Epson L310
OPG Bihać 1 uređaj PaintJet 1800
OPG Travnik 1 uređaj PaintJet 1800
OPG Tešanj 1 uređaj PaintJet 1800
       
       
Srbija
OPG Šabac 1 uređaj PaintJet 1800
Makedonija
       
Kosovo
       
Crna Gora
       

Zaključak:

Požurite količine su ograničene

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
4: 00385 1 363 16 53, 368 0512, 368 0513, 368 0514

Mobil: 098/911- 0640

E mail:

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.