NewsLetter 2. 2015..
No 3.

                      

Dva Epsona

dva FAX igrača za vaš ured

hit counter

vs

Znači danas imamo na tapeti dva Epson Fax odnosno MF uređaja. Naravno pitanje je: Koji je bolji. Koji mi se više isplati kupiti. I u čemu se razlikuju.

Evo vam specifikacije i za Epson L550 i za Epson BX 300f. Ali ukoliko stalno uspoređivali specifikacije sa specifikacijama nikad nećete ništa uzeti za vaš ured. I to iz jednostavnog razloga jer sutra bude izašao neki novi uređaj sa još bogatijom i još novijim izborom specifikacija. Dakle tome nikad kraja.

Za jedan od ova dva uređaja proizvođač se hvali da za uloženih cca 2000 kn možete napraviti 4000 tekstualnih i 6500 kolor otisaka. A za drugoga vam Adriatix tvrdi ukoliko je to istina da za 500 kn + PDV možete odraditi 6000 tekstualnih i 10 000 kolor otisaka. Hoćete li vjerovati u to ili ne, vaša je stvar. Ali tako vam je to kad uspoređujete specifikacije.

Dakle morate se odlučiti dali ćete samo uspoređivati specifikacije i naj novije minđuše, ili ćete tražiti od nekog ovakvog uređaja prvenstveno da uredno odrađuje zacrtan posao uz minimalan trošak po vašem budžetu.

Naravno jednu opciju možete realizirati zamalo u svakom PC shopu ali drugu rješenje imate jedino u Adriatix paketnoj ponudi. Nudimo vam printer ili u ovom slučaju MF Fax + Trajne kazete + Tinta za trajne kazete.

Znači ukoliko vam nije promakla i privukla vas je marketinška poruka za ovaj Epson L 550 sa sadržajem kako je to za vas naj isplatljivije rješenje jer navedeni uređaj ima ugrađen CISS sistem, onda vam sa još većom sigurnošću možemo tvrditi da je riječ o tipičnoj marketinškoj obmani korisnika.

Zašto?
I kako?

Lijepo. Ovaj naš Adriatix Fax Paket, je u principu ista stvar ali za 1/4 cijene koju bi platili za Epson L550 ili 75% jeftinije. A pored toga dobijete 4* 70 već 4* 110 tinte. Znači 57% više otisaka za 75% manje kuna. A kasnije vas zamalo ista količina tinte dođe kod Epsona : 4* 70 ml ==280 ml =4* 60 kn == 240 kn. A kod nas 3* 60 ml + 110 ml ==290 ml == 90 kn + PDV. Znači 110 % skuplje.

Mislite da se šalimo. Naravno da ne. Ali morate požuriti. Naime na zalihama imamo jedino 4-5 takvih paketa. Međutim ukoliko imate sličan takav uređaj i imate neki problem sa njime, slobodno nam se javite kako bi iz njega izvukli ono najbolje.

Pored toga bi vam skrenuli mogućnost da ukoliko baš hoćete, bilo kada možete na ove trajne kazete dodatno u graditi i CISS vanjske tankove te u tom slučaju po pitanju funkcionalnosti nema nikakve bitne razlike između ova dva uređaja..

 

Mišljenje I
Mišljenje II

Korisničko Mišljenje
Korisnička knjižica
Video

 

 

Pa što onda Vi predlažete?

Nazovite nas za sve dodatne detalje oko cijene i trenutnog stanja na lageru.

 

 

 


Hit CIJENA
HP 13 & HP 49

InkJet Braile Printer


Printer za velike Profesionalce


Premium Ink vs Standard vs Economy


ZLATOTISAK


Kolor Toner OKI C5200


Color TONER

OPOMENE

Ovaj newsletter je namijenjen svima što se privatno ili profesionalno zanimaju za novosti na polju Inkjet, Laserskih ili Matričnih i sličnih Specijalnih printera. Šaljemo vam ga jer ste svojevremeno pokazali interes za naše proizvode i usluge. Ili ste nas bili kontaktirali zbog neke informacije, servisa ili pomoči na ovom polju. I sukladno čl. 101. točka 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 90/11) ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakte i adrese pošiljatelja te upute za brisanje s liste.

Ukoliko želite još nekome poslati ovu informaciju, umoljavamo vas da ne koristite Forward tipku na vašoj E mail aplikaciji. Za to vam je prikladnija Forward stranica u našem newsletter sistemu. Jednako tako za promjenu vaših osobnih podataka ili odabir neke pod grupe naših novih priloga ili promjena na Adriatix.hr web stranicama na koje se želite pretplatiti, posjetite vašu osobnu Personal stranicu.

Ukoliko više ne želite primati ovaj naš Newsletter, možete kompletno izbrisati vašu E meil adresu iz naše Newsletter baze. Zahvaljujemo se na Vašem interesu i razumijevanju.

REMOVE .

 

hit counter